Knapper

Flotte og personlige knapper er vigtige for det færdige resultat

Knapper til strik

Leder du efter fine knapper til strik, som passer godt ind i den stil, de fleste strikkede cardigans, ponchoer eller sjaler fremstilles i, vil du elske vores udvalg med knapper til strik, som du finder her på siden.

Hos Uldfisken.dk er vi nørder i strik, og derfor ved vi, hvor dejligt det er at kunne producere hjemmestrikket tøj, som man selv eller andre får glæde af i hverdagen. En lækker striktøje eller en dejlig strikket cardigan er nærmest et must have for de fleste danskere, så de kolde måneder ikke giver anledning til at vi fryser, og for at en cardigan kan lukkes ordentligt, er det ofte nødvendigt med knapper til strik.

De særlige knapper er fremstillet til at kunne bruges til strik, og fordi strikket tøj både kan være til børn og voksne med forskellig stil og smag, tilbyder vi et bredt udvalg af knapper til strik. På den måde håber vi, at du kan finde knapper i den stil, du leder efter.

 Nogle af vores knapper til strik er unikke hver og en, mens andre fremstilles i et ens udtryk. Når du har fundet de knapper, du gerne vil bruge til dit næste strikkeprojekt, skal du blot vælge hvor mange, hvorefter du kan foretage din bestilling.