Hæklebøger

Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)

Hos Uldfisken finder du en hækleskole til enhver smag og til ethvert formål.Hos Uldfisken finder du en hækleskole til enhver smag og til ethvert formål.Hækling er blevet street - det behøver ikke være de sædvanlige oldemorfirkanter eller grydelapper du kaster dig over. 

Af Sidsel Sangild finder du bl.a. hæklebogen Hækletøj. Det er en smuk hæklebog som indeholder 10 opskrifter til kvinder. Vi har også Hovedstads, som beviser at hækling er blevet ‘street’! Det er en rå og feminin booklet til seje tøser. Du finder også Hækleværk, som er en flot hækle bog der indeholder 11 spændende modeller bla. sweater, bluse, kimonojakke, ponchotrøje, cape og tilbehør. 

Vi har også hæklebogen Sjal. En fin booklet, der indeholder 8 forskellige modeller på hæklede sjaler. Modellerne er designet med inspiration fra kystens natur. Det kan selvfølgelig også være tøjdyr fra Edwards Menageri, hæklede mandalaer, Klarbæks klude eller andre ting, du er på udkig efter at hækle. Gå på opdagelse i udvalget af hæklebøger her!