PetiteKnit

Findes der noget bedre end at give sine egne børn hjemmestrik?
Hos Uldfisken finder du et stort udvalg af kits fra PetiteKnit til både baby, børn og voksne.
PetiteKnit har specialiseret sig i at ramme den nye, yngre og moderne strikker. Stilen er meget enkel og minimalistisk og der er i høj grad lagt stor fokus på kvaliteten.
Mette Wendelboe Okkels, der står bag PetiteKnit, er primært kendt for sine strikkeopskrifter til børnetøj, men ligeledes også sine klassiske og moderne strikmodeller til voksne.

I kategorien Voksen finder du kits til flere fine designs af både bluser, toppe, cardigan og varme trøjer. PetiteKnit er især kendt for Ingen Dikkedarer trøjen og Kontrastsweateren.
Alle kits indeholder garn samt opskrift. Garn og farver har du mulighed for at vælge i over 30 forskellige kvaliteter og farver, alt efter om du er til pangfarver eller mere neutrale farvetoner.
I kategorien Børn fra 2 – 12 år finder du blandt andet sommercardigan, kjoler, bluser, toppe og trøjer. Særligt Ankers bluse og Alfredsweateren.
Alle kits passer til både drenge og piger, alt efter hvilken farver du vælger.
I kategorien Baby vil du finde trøjer, cardigan og dragter, der passer til de helt små. Vores udvalg byder blandt andet på den fineste lille dragt, der passer til børn mellem 0-12 måneder. Til disse kits kan du ligeledes vælge lige præcis den farve der passer til dig og din baby.