Istex

Siden 1991 har islandske Istex spundet strikkegarn i uld fra islandske får med stor passion. Det nøje udvalgte garn er vi vilde med her hos Uldfisken, hvor høj kvalitet kommer først. Vi elsker hygge og varme, og det er lige præcis det, du får med garn fra Istex.
Når vi siger Istex, kan vi ikke komme udenom de populære og klassiske ”islændere”.
Vi har et stort udvalg af garn og strikkeopskrifter på islandske sweatre til både børn, damer og herrer, så hele familien kan få glæde af den lækre uld. Har du en forkærlighed for de originale islandske mønstre og strik, er Istex det helt rette brand for dig. Du finder et væld af de autentiske mønstre og designs, der fås i smukke afdæmpede farver såsom hvede, dyb grøn, apricot eller isblå.

 

Varme og hygge til hele familien

Hos Uldfisken har vi sørget for et stort udvalg af ægte Islandske designs.
Du kan blandt andet finde opskrifter på sweatre, cardigans, kjoler, lange veste, hjemmesko og ponchoer, der kan holde dig varm vinteren over. Foruden den fantastiske varme du får, er du også sikret den autentiske vare og et fantastisk kvalitetsprodukt med stor holdbarhed og slidstyrke.
De populære sweatre kan også nemt eftermonteres enten med knapper eller lynlås.
Der er altså opskrifter, der henvender sig til hele familien og opfylder de forskellige ønsker, der må være.

Istex har flere garntyper i forskellig tykkelse, der passer til hver sit formål. Fælles for garntyperne er, at de alle er af ny uld fra islandske får. Fælles for garnerne er, at de bliver blødere og blødere, jo mere du har det på. Istex er altså lig med den høje kvalitet, varme og hygge, vi alle er vilde med. Garnet og opskrifterne fra Istex opfylder med sikkerhed dine forventninger til dit endelige produkt.