strikkepinde og øvrigt tilbehør

Godt værktøj er altid vigtigt! Dine hænder og arme skal holde til mange timers strik. Dit færdige resultat er afhængig af det rigtige værktøj. Vælg netop den pind, der passer dig. Tommelfingerregelen lyder sådan: Addi (forkromet metal) er særligt velegnet til dem, der strikker stramt. Knit-pro Symfoni (træpinde) er velegnet til dem, der strikker løst og til dem der har ømme led og let får smerter. Zing (letvægts-aluminium, nikkelfri) er til alle typer.

Strikkepinde, hæklenåle og øvrigt tilbehør

Når du strikker eller hækler, er det vigtigt at have de rigtige strikkepinde eller hæklenåle. Ligesom med alt andet håndværk, hvor det er vigtigt at have det rigtige værktøj til at kunne udføre opgaven med, er det også afgørende for at kunne strikke igen og igen, at du vælger det rigtige udstyr.

 Hos Uldfisken.dk er vi eksperter i strikkepinde og hæklenåle samt øvrigt tilbehør, og her på siden kan du finde alt det nødvendige værktøj til dit strikkehåndværk, så du ikke slider dine arme og dine hænder unødigt med dårlige eller forkerte strikkepinde eller hæklenåle.

 Som hovedregel anbefaler vi, at Addi-pinde, der er fremstillet af forkromet metal, særligt bruges til dig der strikker stramt. Og strikker du løst, eller har du ømme led og tendens til smerter, er Knit-Pro Symfoni-pinde, som er fremstillet af træ, en god løsning. Endelig er Zing-pinde, der er fremstillet af letvægtsaluminium, velegnet til de fleste typer.

 Vælger du de mest passende strikkepinde eller hæklenåle, vil du opleve, at dine timer med strik og hækling bliver mere behagelige, og dine færdige resultater vil også blive derefter. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg her på siden og find det helt rigtige tilbehør eller de helt rigtige strikkepinde.