STRIKKEKITS MED OPSKRIFTER

Søger du et bestemt projekt, eller vil du bare gerne være sikker på et godt resultat, er færdigpakkede strikkekits med garn og opskrifter en god måde at komme i gang på. Når du bruger færdigpakkede strikkekits, får du den rigtige mængde garn, der passer til den medfølgende opskrift.

Hos Uldfisken.dk har vi samlet alle vores strikkekits med opskrifter her på siden, hvor de forskellige strikkekits er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde det rigtige kit.

Her er strikkekits til hele familien. Vil du gerne strikke noget til dame eller herre, har vi masser af strikkekits med opskrifter i begge kategorier. Er du på udkig efter strikkekits med opskrifter til børn og baby, kan du med fordel kigge nærmere på vores strikkekits med opskrifter feks. en lækker trøje, en sød sommerbluse, en kjole til lillepigen, et par varme vanter eller en fin hue. Elsker du at strikke tilbehør så som sjaler, huer, tørklæder eller puder og tæpper, tilbyder vi naturligvis også den type strikkekits med opskrifter.Mulighederne er mange, og vi forhandler strikkekits med opskrifter til forskellige niveauer. Således er der noget for alle, både nybegyndere som erfarne strikkere.