Strikkebøger

Bøger om strikdesign

Uldfisken forhandler bøger og hæfter om strik og strikdesign fra nogle af dygtigste forfattere på den danske strikkescene. Du finder bla. bøger og hæfter, skrevet af Susie Haumann, Lene Holme Samsøe, Katrine Hannibal, Annette Danielsen, Sys Fredes, Sisse Chytræus, Helga Isager og Marianne Isager.

Uldfiskens store udvalg af strikkebøger, er inddelt i strik til damer, herrer, børn og baby samt tilbehør.

Til damer findes bl.a. strikkebøger om islandsk strik, Strik Klassisk, Sagastrik, Mulm og Mørke af Anette Danielsen, Egostrik, Silkestrik, Mig og mini-strik af Lene Holme Samsøe og gå ikke glip af ‘Tolv trøjer fra Tversted’… det er ikke kun islændinge, der forstår sig på strik!I kategorien af strikkebøger med opskrifter til herrer er det både islandske og danske opskrifter der har fundet vej, med det til fælles at vi er i den maskuline ende af strikke-spekteret. 

Strikkebøger med børnetøj inkluderer både de fineste bluser, cardigans, strømper og huer og igen inddelt i både specialiserede strikkebøger og generelle inspirations-bøger. Til baby finder du også uimodståelige opskrifter. Kærlighed på pinde, er en af titlerne, og for Uldfisken er det også fællesbetegnelsen for strikkebøgerne!