Isagerstrik

Isagerstrik har i mange år været kendt på strikkemarkedet for deres stilrene, klassiske designs og fantastiske kvalitetsgarner. Isagerstrik er på alle måder garant for både smukke form- og farvesammensætninger, men også strukturstrik, hvor garnkvaliteten virkelig kommer til sin ret.

Fra Marianne Isager finder du blandt andet kvalitetsgarn som: Alpaca 1 og 2, Highland wool, Silk mohair, Tweed, Merilin, Tvinni, Spinni, Trio, JensenYarn, Aran Tweed mm. Tvinni og Spinni er produceret i Danmark på Henriksens Uldspinderi. Garnet er naturligvis certificeret bæredygtigt og garanteret mulesingfri.

Køb Isager garn og opskrifter på Uldfisken.dk

Gennem mere end 40 år har danske Isager været leverandør af skandinavisk strikdesign, hvorfor vi naturligvis fører de lækre produkter her på

Uldfisken.dk. I udvalget finder du garner og opskrifter, der appellerer til både kvinder, mænd og børn i alle aldre. Særligt til kvinder er der mange fine strikdesigns i udsøgte garnkvaliteter. Er du på jagt efter et kit til en lækker strikcardigan, en sweater, et sjal eller måske en let bluse? Tag et kig på udvalget fra Isager her på Uldfisken.dk. Marianne Isager og nu også hendes datter Helga Isager, har desuden lagt navn til et omfattende udvalg af opskrifter og bøger, som du også kan finde her på siden.