Sidsel Sangild - Bøger & Hæfter

Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Sidsel Sangild bøger og hæfter 

Sidsel Sangild er nærmest et synonym med hækling. Sidsel Sangild er forfatter til fire bøger og hæfter om hækling, hvor hun inspirerer med trendy designs, som både er inspireret af byens liv og af naturen. Her finder du:

  • Hækletøj er en smuk hæklebog som indeholder 10 opskrifter til kvinder på bluser, kjole, sweater, cardigan, poncho, toppe og nederdel. De fleste modeller hækles ovenfra og ned, for minimal montering. Bagerst i bogen er der tips og teknikker til hækleriet.
  • Hovedstads er en rå og feminin booklet til seje tøser. Hækling er nemlig blevet street - det behøver ikke være de sædvanlige oldemorfirkanter eller grydelapper. Hovedstads rummer 10 opskrifter på beklædningsgenstande, der alle er inspireret af København. Modellerne i bogen er en hyldest til København og til det urbane som sådan.
  • Hækleværk er en flot hæklebog hvor Sidsel Sangild virkelig har kræset for stilen og det feminine. Bogen indeholder 11 spændende modeller bla. sweater, bluse, kimonojakke, ponchotrøje, cape og tilbehør.
  • Sjal er en fin booklet af Sidsel Sangild. Hæftet indeholder 8 forskellige modeller på hæklede sjaler. Modellerne er designet med inspiration fra naturen.