Sidsel Sangild

Sidsel Sangild er en af vores bedste hækledesignere - hun har ganske enkelt formået at vise, at hækling er cool! Sangild driver sit eget forlag og er forfatter til adskillige spændende bøger og hæfter om selvsamme emne. Derudover driver hun en blog, hvor hun generøst øser ud af sin viden om hækling, og hvor man også kan få personlig hjælp til hendes opskrifter.

Udgivelser fra Sidsel Sangild

Her hos Uldfisken sørger vi altid for nøje at udvælge et sortiment, som vi ved, vil være til gavn og glæde for andre strikke- og hækleglade danskere. Derfor er Sidsel Sangilds mange udgivelser naturligvis også at finde her på siden.

Sangild har udgivet opskrifter til både kvinder, mænd og børn. Af titler fra Sidsels hånd kan nævnes:

  • Hækletøj. En smuk hæklebog, med 10 opskrifter til kvinder på bl.a. bluser, kjole, sweater, cardigan, poncho, toppe og nederdel.
  • En rå og feminin booklet til seje tøser. Hovedstads rummer 10 opskrifter på hovedbeklædning. Inspirationen er fra hovedstaden København
  • Hækleværk. Her får du 11 stilrene og spændende modeller bl.a. sweater, bluse, kimonojakke, ponchotrøje, cape og tilbehør.
  • Smukt hæfte der indeholder 8 forskellige opskrifter på hæklede sjaler. Modellerne er designet med inspiration fra kystens natur.

Her hos Uldfisken finder du med andre ord et bredt udvalg af opskrifter, hæfter og bøger af Sidsel Sangild, som du kan dykke ned i, hvis du ønsker mere viden om bestemte teknikker eller enkeltstående opskrifter. Har du noget særligt i tankerne, er du også velkommen til at kontakte os, så vil vi altid gerne være behjælpelige med svar på spørgsmål – vi deler nemlig samme passion og forkærlighed for alt, der rimer på garn, strik og hækling.