Design-Club

Hos Uldfisken sørger vi for, at vores sortiment af garner er nøje udvalgt efter kvalitet og farve, så vi er sikre på, at vores kunder får et produkt, der holder, og som de kan have glæde af i mange år – og netop derfor er vi glade for at kunne præsentere brandet Design Club i vores udvalg. Hos Uldfisken er stemningen varm og glæden ved godt håndarbejde skinner igennem overalt. Vi elsker selv at strikke og hækle, så vi ved alt om lækkert garn, smukt design og godt værktøj. Derfor er vores passion at give glæden videre til vores kunder, og vi elsker at rådgive og vejlede i garn, opskrifter og så videre.

Kvalitetsgarn og opskrifter fra Design Club 
Herunder finder du garn og opskrifter fra Design Club, som indkøber og udvikler strikdesign til detailmarkedet. De har i dag omkring 50 detailforretninger i Danmark og enkelte i Norge, Sverige, og Island.
Deres designs har nogle særlige kendetegn som eksempelvis asymmetri, skrå linjer og enkle detaljer. De samarbejder med deres garnproducenter, designere og forhandlernet, og på den måde medvirker de til at sikre både bredde og fornyelse i den danske strikverden.
Deres garnproducent Henrichsens Uldspinderi bestræber sig på at være på forkant, når det kommer til dyrevelfærd og miljø, hvorfor de også er miljøgodkendt og har en licens på deres brand, der gør, at ulden kan spores tilbage til de enkelte farmere.
Find de forskellige opskrifter og garn fra Design Club herunder både til mænd, kvinder og børn.